Top latest Five oyun bilgisayarları Urban news

Wiki Article



Oyuncu bilgisayarı arıyorsanız İoly Alba I9 modeline göz atmalısınız. İşlemci yönünde ten. nesil i9 ile rakiplerini geride bırakan bilgisayar, ekran kartı olarak Radeon RX 5500 XT modelini kullanıyor.

2023'te alınabilecek en iyi dizüstü oyun bilgisayarları hangileri? Bu sorunun yanıtını merak edenler için oyuncu notebook modelleri listesi hazırladık.

Yeni oyun bilgisayarı almak isteyenlerin dikkat etmesi gereken en önemli hususlar şu şekilde sıralanabilir:

Güçlü ve hızlı tepki veren performansı ile oyun oynamayı daha zevkli hale getiren HP Gaming Pavilion’un temel özellikleri şunlar:

Bununla birlikte, sisteminizi gerçekten zorlamak ve en yeni oyunları en yüksek grafik ayarlarında oynamak istiyorsanız, daha fazla yerleşik RAM’e sahip daha hızlı bir modele yatırım yapmak isteyebilirsiniz.

Dell G15’in hedefi kaçırdığı bir şey varsa, o da oyun RAM’idir. Sistem, eight GB Tek kanallı yapılandırmaya bağlı kalıyor, bu da bazı alternatifler kadar geleceğe hazır olmadığı anlamına geliyor.

ÇAlright sayıda oyun yükleyebilmek ve diğer kişisel dosyaları saklayabilmek için yeteri kadar alana sahip bir SSD bulunmalıdır. SSD tercih edilmesinin nedeni ise klasik harddisklere kıyasla daha hızlı veri transferine olanak tanımasıdır.

Her iki serinin ortak paydası olan yüksek kapasiteli RAM ve SSD’ler, oyuncuların, fiyat performans oyun bilgisayarı edinerek de yüksek prodüksiyonlu oyunları akıcı şekilde oynamalarına olanak tanır.

SSD: SSD'ler daha hızlı veri transferi sağlar, bu da laptopun daha hızlı çalışmasını sağlar. Depolama ihtiyacına bağlı olarak SSD kapasitesi seçilmelidir.

This Internet site is utilizing a safety company to protect itself from on the internet assaults. The action you just performed triggered the security solution. There are numerous steps that can set off this block which includes publishing oyun bilgisayarları a particular phrase or phrase, a SQL command or malformed info.

Oyun bilgisayarlarının kablosuz bağlantı özellikleri de günceli yakalayarak bilgisayarınızı en verimli biçimde kullanabilmenize zemin hazırlar.

Naturally, it might pack all the general performance you can get inside of a sixteen-inch chassis, however it’s the gadget’s twin-manner Mini LED display that assists it shine brighter when compared to the Level of competition.

İnternet sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Bu çerezler aracılığıyla kişisel oyun bilgisayarları verileriniz; web page kullanımınızı analiz etmek, reklamları kişiselleştirmek ve sosyal medya özellikleri sağlamak amacıyla işlenmektedir.

Monster Notebook’un, bilgisayarınızı uzun süreler boyunca sorunsuz kullanabilmeniz için sunduğu tamamlayıcı garanti ve ek garanti olanakları da bulunur. Alanında uzman isimlerden oluşan teknik servis kadrosuyla dimensions hizmet veren Monster Notebook, bilgisayarınızı edindikten sonra ömür boyu bakım hizmetinden yararlanmanıza imkân tanır.

Report this wiki page